زندگی شهری در کنار فواید، مشکلاتی را نیز به همراه داشته است. ترافیک، آلودگی هوا، آلودگی صوتی، ازدحام و ازدحام جمعیت و... همگی باعث افسردگی و بی حوصلگی افراد شده و برای فرار از زندگی روزمره، تفریح و آرامش به طبیعت پناه می برند. از این رو بیشتر آنها ترجیح می دهند در تعطیلات آخر هفته و تعطیلات از شلوغی شهر دور بمانند و لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان در محیطی دنج و آرام با آب و هوای مطبوع و تمیز سپری کنند. باغ ویلا که در اطراف شهرهای شلوغ و در مناطق ییلاقی واقع شده است، یکی از بهترین گزینه ها برای ساکنان شهرهای شلوغ و شلوغ است.
باغ ویلا چیست؟
همانطور که از نام آن پیداست، باغ کلبه، ساختمان کلبه ای است که بر روی پایه باغ ساخته شده است. در باغ ویلا فضای سبزی که ویلا در آن ساخته شده از اهمیت خاصی برخوردار است و باید به آن رسیدگی شود. ویلایی که در این باغ ساخته خواهد شد، ساختمانی مجلل با امکانات رفاهی ویژه است که در دل باغی سرسبز با درختان میوه واقع شده است. این بنا از چهار طرف نمایان است و طراحی آن با خانه های شهری و آپارتمان ها بسیار متفاوت است.
مراحل ساخت و طراحی باغ ویلا
قبل از طراحی و ساخت ویلا ابتدا باید بدانید که می خواهید ویلای شما از نظر معماری چه شکل و ساختاری داشته باشد; سپس طرح خود را به افراد متخصص در این زمینه نشان دهید و با آنها مشورت کنید. همچنین باید برآوردی از هزینه ها داشته باشید و برنامه خود را با توجه به بودجه خود تعیین کنید.چگونه می توان مراحل ساخت و طراحی باغ را به پنج بخش خرید زمین، پروانه ساخت، مراحل و مراحل ساخت، هزینه ساخت و هزینه های اضافی تقسیم کرد.
خرید زمین اولین و مهمترین قدم در ساخت ویلا می باشد. بسته به اینکه ویلای شما می خواهد در چه منطقه ای باشد، باید زمین مناسب را در منطقه خود پیدا کنید. بدیهی است که قیمت زمین در شهرهای مختلف متفاوت است و بسته به اینکه قصد ساخت ویلا در منطقه ساحلی، جنگلی یا کوهستانی را دارید، برای خرید زمین باید قیمت متفاوتی بپردازید. بنابراین ابتدا باید هزینه ساخت را برآورد کنید و سپس بر این اساس بخشی از بودجه خود را برای خرید زمین برای ساخت ویلا کنار بگذارید. به یاد داشته باشید زمین خریداری شده باید دارای مجوزهای لازم باشد و استفاده از آن نباید با ساخت ویلا مغایرت داشته باشد و یا در منطقه حفاظت شده نباشد و ساخت ویلا در آنجا غیرقانونی نباشد. اتصالات آب، برق، گاز و تلفن از دیگر مواردی است که باید در نظر گرفته شود.
مرحله بعدی ساخت ویلا اخذ پروانه ساخت از شهرداری است. این مرحله هزینه هایی نیز دارد و از آنجایی که مراحل اخذ پروانه زمان زیادی می برد، پیشنهاد می کنیم به زمین های دارای پروانه مراجعه کنید. همچنین در این مرحله برای اخذ مجوز و پرداخت هزینه های مربوط به هزینه تعمیرات، تهیه نقشه رسمی، مالیات و ... باید نقشه ویلای خود را در شهرداری ارائه دهید.
مراحل ساخت ویلا شامل مراحل مختلفی می باشد که در ادامه به آن می پردازیم:
سفت کاری: این مرحله شامل خاکبرداری، فونداسیون، اسکلت، بنایی و نصب قطعات فلزی مانند پنجره ها و درها می باشد.
نازک کاری: این مرحله تمامی فعالیت های مربوط به طراحی داخلی از دیوار کشی تا کابینت را در بر می گیرد.
تاسیسات برقی: از لوله کشی و خطوط لوله گرفته تا نصب کلید و پریز، آیفون، دتکتور و تابلو برق در این مرحله انجام می شود.
تاسیسات مکانیکی: این مرحله از ابتدای آبرسانی تا پایان نصب لوازم بهداشتی مانند توالت فرنگی و ایرانی و وسایل سرمایشی و گرمایشی مانند کولر، دیگ، رادیاتور و اسپلیتر را شامل می شود.
هزینه های ساخت شامل کلیه هزینه های انجام شده برای خرید مصالح و تجهیزات و ساخت ویلا می باشد. این هزینه ها بر اساس هر متر مربع ساخت و ساز محاسبه می شود و از شهری به شهر دیگر متفاوت است. همچنین بسته به تغییرات در بازار مواد متفاوت خواهد بود.
هزینه های همراه شامل هزینه اخذ مجوز، هزینه ساخت و نصب کابینت، محوطه سازی، رنگ آمیزی، خرید و نصب تاسیسات و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی، نصب حفاظ جهت افزایش امنیت ویلا و ... می باشد. ، اگر می خواهید در ویلای خود استخر یا روف گاردن بسازید باید بودجه جداگانه ای برای این کار در نظر بگیرید.
در نهایت پیشنهاد می شود هزینه ساخت ویلا توسط چندین پیمانکار و معمار را بپرسید و بهترین گروه مهندسین مشاور را برای انجام عملیات ساختمانی انتخاب کنید که بالاترین کیفیت، قیمت مناسب را برای ساخت ویلای مورد نظر ارائه می کند.
- ۰۰/۱۲/۲۴